ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Για περισσότερο από 11 χρόνια με χάρτη την ποιότητα και την αξιοπιστία, τα ιδανικά μας, όχι μόνο δεν έχουν αλλάξει, αλλά η δουλειά, το μεράκι και η ικανότητα να εξελισσόμαστε χαμαιλεοντικά στις αδιάκοπα μεταβαλλόμενες συνθήκες - κάτι φυσιολογικό για τον κλάδο της εστίασης και εισαγωγών -  μας φέρνουν κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.  Ξεκινήσαμε με θέληση και όραμα για ένα ποιοτικότερο περιβάλον αγοράς, αναζητώντας σε Ελλάδα και εξωτερικό τα προϊόντα που θα προσθέσουν την πινελιά της μοναδικότητας. Εκπαιδευόμαστε   συνεχώς  ώστε να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για την αγορά και την συανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών μας

.ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελεί κινητήρια δύναμη να βρίσκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα σας εκπαιδεύουμε, ώστε να είστε εσείς εκείνοι που θα δημιουργήσετε στους δικούς σας πελάτες νέες ανάγκες για ποιοτικά προϊόντα. Πρέπει συνεχώς να αλλάζεις για να καταφέρεις να μείνεις ίδιος!

Οι συνεργασίες μας με κορυφαία brand της Ελλάδος και του εξωτερικού, μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε, ιδιαίτερους, πρωτότυπους και αυθεντικούς κωδικούς σε  οργανικά, βιολογικά, vegetarian και vegan προϊοντα.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Τα γραφεία μας και τα εργαστήριά μας, βρίσκονται στην Ηλιούπολη και η διανομή γίνεται απ' ευθείας με δικά μας φορτηγά αλλά και σε συνεργασία με Logistics, εξασφαλίζοντας την ταχύτατη εξυπηρέτηση και διασφάλιση της ποιότητας των συνθηκών αποθήκευσης των προϊόντων μας.

     

 

 

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 741 επισκέπτες και κανένα μέλος

Lotus up © 2022.