Η δραστηριότητά μας, δεν περιορίζεται μόνο στις εισαγωγές και τις εγχώριες συνεργασίες. Το πάθος μας για να καλύψουμε μικρές, αλλά σημαντικές για το πελατολόγιο ανάγκες, μας οδήγησε στην δημιουργία των υπηρεσιών συσκευασίας συνοδευτικού προϊόντος καφέ.

Δώστε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά ποιοτικά, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς και θα σας εξασφαλίσουν ένα επιπλέον κέρδος που συνδέεται άρρικτα με την επένδυση στον καφέ. Η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου μας οφείλεται στην εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης HO.RE.CA., αρτοποιείων, delicatessen και στην προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση με βάση τις στοχευμένες ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη, πάντα με την προσθήκη μιας customised πινελιάς. Τα προϊόντα μας είναι ελλήνων παραγωγών και η επιλογή τους για εμάς είναι προτίστης σημασίας. 

Η διαδικασίες πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένο εργαστήριο, που πληρεί όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις και το προσωπικό μας, τηρεί κάθε προωτόκολλο ασφαλείας.

Αυτό που εσείς καλείστε να κάνετε, είναι να επιλέξετε αναμεσα σε μια μεγάλη γκάμα κωδικών, να μας προωθήσετε το logo της επιχείρησής σας, να διαλέξετε το είδος συσκευασίας και εμείς αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε την παραγγελία. Σαφώς, υπάρχει και η επιλογή των default labels. Η παράδοση πραγματοποιείται κατά προσέγγιση εντός 3 ημερών, ανάλογα τον όγκο.

Δείτε τον κατάλογο εδώ

food services 1920x485 1

food services 1920x485 2

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 726 επισκέπτες και κανένα μέλος

Lotus up © 2022.